Sorter efter pris
kr. -
Sorter efter alder

Wheely Bug

Er du på udkig efter det ultimative børnelegetøj, der bringer grin og glæde til dit barns ansigt? Så behøver du ikke lede længere! Wheely Bug er det hippeste og hotteste mærke på markedet, som enhver børnefamilie taler om!

Wheely Bug er prisvindende originale håndlavede Wheely Bug Bi, er en fantastisk skubber/gåbil. Det unikke ved Wheely Bug fremfor lignende legetøj er, at hjulene kan dreje rundt i 360 grader, så der altid kan være fuld fart på legen med den lille mariehøne. Dette udfordrer blandt andet barnets grovmotorik, afstandsbedømmelse og koordination. Wheely Bug’en er ergonomisk rundet, så den er behagelig for barnet at sidde på. Desuden har Wheely Bug et lavt tyngdepunkt, hvilket gør det svært for barnet at vælte med den. Udført i lærketræ med håndtag i rustfrit aluminium, nylonhjul og miljøvenligt Polyuretan

Wheely Bug – Legeglæde for de mindste og de lidt større

Wheely Bug fås i to størrelser – den lille som passer til de mindste fra 12 måneder og den store som passer til børn i alderen 3+. Gør dig klar til at blive forbløffet over Wheely Bugs unikke og fantasifulde designs udformet som de sødeste og sejeste dyr – vi har bien, tigeren, mariehønen og musen. Wheely Bug er udviklet til at være en legesyg rejsepartner for dit barns fantasi, og samtidig styrker de barnets motoriske færdigheder på en sjov måde!

Hvorfor Vælge Wheely Bug?

  1. Lavet til Eventyr: Wheely Bug er skabt til at tage børn på fantastiske eventyr! Uanset om det er at flyve på en bierumpe, krybe som en mariehønen eller sprinte som en mus, så er der en Wheely Bug, der passer til hvert barns unikke drømme og ønsker.
  2. Uovertruffen Kvalitet: Vores Wheely Bug produkter er bygget til at vare. Lavet af slidstærke materialer og omhyggeligt testet for at sikre, at de kan modstå de mest livlige lege. De er også nemme at rengøre efter vovede udendørs eventyr.
  3. Sikkerhed er en Nødvendighed: Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden! Wheely Bug er designet med lavt tyngdepunkt for at forhindre uheld, og hjulene er skabt til at levere en stabil og sikker køreoplevelse for små eventyrere.
  4. Indendørs og Udendørs Glæde: Wheely Bug er ikke kun beregnet til indendørs leg. De er også perfekte til udendørs eventyr i haven eller på terrassen, hvor børn kan udforske verden omkring dem med glæde og latter.

Opdag Wheely Bug nu.

Tag det næste skridt i din søgen efter den bedste legeløsning til dit barn! Besøg vores Wheely Bug produktkategori og find den perfekte ledsager til dit barns leg og læring. Vi garanterer en hurtig og pålidelig levering, så dit barn ikke behøver vente længe på at tage sin nye Wheely Bug med på eventyr!