Connetix Tiles – Magnetisk legetøj

Connetix er et familieejet australsk firma, der laver magnet legetøj af højeste kvalitet. Magnetlegetøjet har til formål at skabe glæde for børn og voksne. Magneterne er til forskel fra andet magnetlegetøj ekstremt stærke, hvilket gør det muligt at bygge højt. Magneterne har et unikt design som gør at de bliver mindre ridset end andre magneter.

 

Open-ended Magnetisk legetøj

Det magnetiske legetøj er open-ended, hvilket betyder at det kun er jeres fantasi sætter grænserne. Dette fantastiske legetøj kan vokse med barnet og bruges igen og igen på uendelige mange måder.

Det kan bruges til at bygge figurer, mønstre, tal, bogstaver, et legeslot, et hus til dukkerne etc.  Det skønne legetøj kan bruges både i private hjem, i børnehaver og til undervisning i skoler.

Med connetix kan I skabe figurer både i 2D og i 3D, bygge flat og bygge højt.

Få inspiration til at kombinere Connetix med andet legetøj

Kvalitet af Connetix Tiles

Connetix er lavet i den højeste kvalitet af ABS plast, fri for PHA, bly og phatalter.

Alle brikker er forseglet og nittet for ekstra sikkerhed. De er gennemtestet og sikre at bruge for børn i alderen 3 +

Inspiration til at bygge alfabetet og andre sjove ting med Connetix tiles

Derfor har vi udvalgt Connetix

Vi har udvalgt Connetix tiles til Legsammen.dk fordi vi mener det er legetøj af højeste kvalitet. Det magnetiske legetøj samler både børn, søskende og voksne. Børn mærker lynhurtigt, hvis vi voksne egentlig ikke gider at lege et bestemt leg. Med magnetisk legetøj er det nemt at lege med i flere timer.

Connetix udvalg

Connetix har et stort udvalg af magnetisk legetøj i regnbuens farver, men også i pastelfarver.

Der er magnetsæt med 40 dele, 62 dele, 92 dele, 100 dele. 120 dele, 202 dele og megasættet med 212 dele. Derudover er der tillægspakkerne med magnetiske kugler baner både i regnbuefarver og i pastelfarver.

Connetix – Magnet kuglebane

Connetix har lavet de sejeste Magnetiske kuglebaner, som gør det sjovt for børn og voksne at lege i timevis og bygge skønne baner. De magnetiske kuglebaner kan bygges på mange måder og derfor kan fantasien få frit løb.

Kuglebane

Rengøring

Tør dem af med en fugtig sæbeklud – de må ikke dyppes i vand.

Passer Connetix sammen med…….?

Vi får tit spørgsmål angående om Connetix passer sammen med andre magnetbrikker. Vi har derfor forsøgt at lave et lille overblik til jer. Spørg endelig.

Passer Connetix sammen med Magna-tiles?

Ja, de passer helt perfekt sammen. Se vores udvalg af Magna-tiles her.

Passer Tileblox sammen med Connetix?

Ja, de passer sammen i størrelserne og magneternes placering passer fint i forhold til hinanden. Connetix har en højere kvalitet.

Passer Geomag sammen med Connetix?

Nej, de passer desværre ikke sammen således at man kan bygge med dem samlet.

Passer Magplayer og Connetix sammen?

Ja, de kan godt bruges sammen. Magneterne sidder næsten samme sted, men Magplayer brikkerne er en smule mindre, hvilket ikke gør helt optimale at bygge sammen med. Magplayer magneter er meget mindre og kvaliteten er dårligere.

Passer Magformers og Connetix sammen?

De passer desværre ikke optimalt sammen. Magformers magneterne er ikke placeret samme steder som Connetix magneterne, hvilket ikke gør det optimalt.

 

Prisgaranti på Connetix

Vi matcher alle priser på Connetix på andre danske webshops. Kontakt os, så retter vi prisen på dit køb. Prisgarantien gælder ikke med tilbagevirkende kraft.