Sorter efter pris
kr. -
Sorter efter alder

Connetix Tiles – Magnetisk legetøj

Connetix er et familieejet australsk firma, der laver magnet legetøj af højeste kvalitet. Magnetlegetøjet har til formål at skabe glæde for børn og voksne. Magneterne er til forskel fra andet magnetlegetøj ekstremt stærke, hvilket gør det muligt at bygge højt. Magneterne har et unikt design som gør at de bliver mindre ridset end andre magneter.

Magnetlegetøjet er designet til at stimulere kreativitet og læring gennem leg. Med en bred vifte af farver og former kan børn og voksne skabe fantastiske konstruktioner og opdage nye mønstre og strukturer.

Open-ended Magnetisk legetøj

Det magnetiske legetøj er open-ended, hvilket betyder at det kun er jeres fantasi sætter grænserne. Dette fantastiske legetøj kan vokse med barnet og bruges igen og igen på uendelige mange måder.

Det kan bruges til at bygge figurer, mønstre, tal, bogstaver, et legeslot, et hus til dukkerne etc.  Det skønne legetøj kan bruges både i private hjem, i børnehaver og til undervisning i skoler.

Med de magnetiske byggeklodser kan I skabe figurer både i 2D og i 3D, bygge flat og bygge højt.

Få inspiration til at kombinere Connetix med andet legetøj

Kvalitet af Connetix Tiles

Connetix  Tiles er lavet i den højeste kvalitet af ABS plast, fri for PHA, bly og phatalter.

Alle brikker er forseglet og nittet for ekstra sikkerhed. De er gennemtestet og sikre at bruge for børn i alderen 3 +. Kvaliteten er i top, hvorfor det både er populært at bygge med i skoler, hjemmet og børnehaver. Det er nemlig legetøj, som samler mange og som gør det nemt at lege sammen. Designet er “diamant” formet, hvorfor brikkerne bliver mindre ridset sammenlignet med andet magnetiske legetøj.

Inspiration til at bygge alfabetet og andre sjove ting med Connetix tiles

Derfor har vi udvalgt Connetix

Vi har udvalgt Connetix tiles til Legsammen.dk, fordi vi mener det er legetøj af højeste kvalitet. Det magnetiske legetøj samler både børn, søskende og voksne. Børn mærker lynhurtigt, hvis vi voksne egentlig ikke gider at lege et bestemt leg. Med magnetisk legetøj er det nemt at lege med i flere timer. Vi bruger det selv og bygger alt fra store kuglebaner til små rumraketter.

Connetix er en perfekt kombination af sjov og læring, og det er en af ​​grundene til, at vi har valgt at have det på Legsammen.dk. Vi tror på, at leg er en vigtig del af børns udvikling, og med Connetix kan børn udforske sin kreativitet og opbygge motoriske og problemløsende færdigheder på en sjov måde. Samtidig er det magnetiske legetøj så fascinerende, at voksne også vil have lyst til at lege med det i flere timer.

Connetix udvalg

Connetix har et stort udvalg af magnetisk legetøj i regnbuens farver, men også i pastelfarver, som passer ind i mange skandinaviske hjem, hvis byggeriet skal stå fremme..

Der er magnetsæt med 40 dele, 62 dele, 92 dele, 100 dele. 120 dele, 202 dele og megasættet med 212 dele. Derudover er der tillægspakkerne med magnetiske kugler baner både i regnbuefarver og i pastelfarver.

Uanset om du er på udkig efter et mindre sæt til en lille bygherre eller et større sæt til en mere erfaren bygger, har Connetix et passende magnetsæt til dig. De forskellige størrelser og designs giver mulighed for at skabe alt fra små figurer til store og komplekse konstruktioner. Og med tillægspakkerne kan man tilføje endnu mere variation og kreativitet til sin magnetiske legeoplevelse.

Magnet kuglebane

Connetix har lavet de sejeste Magnetiske kuglebaner, som gør det sjovt for børn og voksne at lege i timevis og bygge skønne baner. De magnetiske kuglebaner kan bygges på mange måder og derfor kan fantasien få frit løb.

Connetix magnetiske kuglebaner er ikke kun sjove, men de er også lærerige. De hjælper med at udvikle kreativ tænkning, problemløsning og motoriske færdigheder hos børn. Derudover er kuglebanerne et fantastisk værktøj til at lære om tyngdekraft, kinetisk energi og andre fysiske principper på en aktiv og visuel måde. De klassiske kuglebaner kan med fordel kombineres med udvidelsespakkerne, som har endnu flere sjove rør og giver nye kombinationsmuligheder.

Magnet kuglebanerne fås i forskellige udgaver:

De to klassiske kuglebaner:

Magnet kuglebane – 92 dele

Magnet kuglebane – Pastelfarver – 106 dele

Magnet kuglebane udvidelsespakke:

Magnet kuglebane udvidelsespakke – 66 dele

Magnet kuglebane udvidelsespakke – 80 dele

Prisgaranti

Vi matcher alle priser på Connetix på andre danske webshops. Kontakt os, så retter vi prisen på dit køb. Prisgarantien gælder ikke med tilbagevirkende kraft.

Vi er stolte af at tilbyde en prisgaranti på Connetix magnetisk legetøj på vores webshop, Legsammen.dk. Det betyder, at hvis du finder det samme produkt til en lavere pris på en anden dansk webshop, vil vi matche prisen for dig. Du kan kontakte os for at få din prisjustering foretaget. Bemærk venligst, at prisgarantien ikke gælder med tilbagevirkende kraft, men kun på køb foretaget fremadrettet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan man gøre magnetbrikkerne rene?

Tør dem af med en fugtig sæbeklud – de må ikke dyppes i vand.

Hvor meget Connetix skal man bruge?

Et ofte stillede spørgsmål, hvor meget skal vi købe. Det kommer helt an på, hvad og hvordan I gerne vil bygge. Vil I bygge små ting, bruge de magnetiske byggeklodser til geometri eller matematiske lege, kan I muligvis nøjes med et mindre sæt. Vil I bygge store kuglebaner, vil vi anbefale jer at købe et sæt med standard brikker udover kuglebanen, derudover kan det være en god ide at tilkøbe de store magnetplader, som er geniale til at stabilisere byggeriet. De magnetiske byggeklodser er geniale som samleobjekt, som man kan ønske sig til jul og fødselsdage. Jo flere man har, jo større byggerier kan man lave. Det er endda muligt at lave store huler ved fx at lægge et stort tørklæde over fra Sarahs Silks.

Passer Connetix sammen med…….?

Vi får tit spørgsmål angående om Connetix passer sammen med andre magnetbrikker. Vi har derfor forsøgt at lave et lille overblik til jer. Spørg endelig.

Passer Connetix sammen med Magna-tiles?

Ja, de passer helt perfekt sammen. Se vores udvalg af Magna-tiles her.

Passer Tileblox sammen med Connetix?

Ja, de passer sammen i størrelserne og magneternes placering passer fint i forhold til hinanden. Connetix har en højere kvalitet.

Passer Geomag sammen med Connetix?

Nej, de passer desværre ikke sammen således at man kan bygge med dem samlet.

Passer Magplayer og Connetix sammen?

Ja, de kan godt bruges sammen. Magneterne sidder næsten samme sted, men Magplayer brikkerne er en smule mindre, hvilket ikke gør helt optimale at bygge sammen med. Magplayer magneter er meget mindre og kvaliteten er dårligere.

Passer Magformers og Connetix sammen?

De passer desværre ikke optimalt sammen. Magformers magneterne er ikke placeret samme steder som Connetix magneterne, hvilket ikke gør det optimalt.