me&my BOX

me&my BOX – DIY Smykkeunivers, her finder vi smykkeĂŚsker, der er fyldt med smukke perler, halvĂŚdelsten og flotte metaller, belagt med 18K guld og 925S sterling sølv. Der er mange forskellige bokse i virkelig lĂŚkker kvalitet.

Lad fantasien fĂĽ frit spil og design dine helt egne smykker.

me&my BOX indhold

Indholdet varierer i de forskellige bokse, men alle bokse indeholder de smykkedele man behøver, for at kunne designe smukke og holdbare smykker. Lav halskÌder, armbünd øreringe mm.

Om me&my BOX

me&my box brandet er startet af Annemette og Christina som har mere end 15 ĂĽrs erfaring inden for smykkebranchen. De har derfor fingeren pĂĽ pulsen i forhold til nyeste trends og har stor erfaring med smykkers kvalitet, derfor har de sammensat de fineste ting til forskellige bokse med diverse temaer.

FĂĽ inspiration til dit projekt her.

Hvem kan bruge me&my Box?

me&my DIY bokse kan bruges af büde børn og voksne. Voksne kan udfolde sine kreative evner büde alene eller sammen med andre. Boksene kan ogsü bruges til temaaftener eller som et kreativt indslag i klubber eller pü arbejdspladser.

Børn kan øve finmotorik og lave lÌkre kvalitetssmykker. Med voksen hjÌlp vurderer vi at boksene kan fungere fra omkring 6 ür og op.

Alle sÌt indeholder smü dele, som kan vÌre farlige for børn under 3 ür.

Kendetegn ved brandet:

  • 18K guld og 925S sterling sølv belagt
  • Masser af unikke hĂĽndlavede vedhĂŚng
  • HalvĂŚdelsten og ferskvandsperler
  • Nikkel- og blyfri smykkedele

Hvorfor har vi valgt at forhandle me&my Box?

Vi har valgt at tage dette brand ind, da vi elsker god kvalitet. Ofte kan man büde som børn og voksne ende med at lave smykker af dürlig kvalitet. Her für büde børn og voksne mulighed for at vÌre kreative med produkter af høj kvalitet. DIY sÌt som sÌtter tid sammen pü dagsordren passer lige ind i vores koncept. Vi hüber at I für nogle dejlige timer sammen med disse bokse. God fornøjelse.