Handelsbetingelser

Leg sammen ApS

Skårupøre Strandvej 110, 5881 Skårup

CVR: 42166642

Ordren:

Ordren er først endelig accepteret, når skriftlig ordrebekræftelse foreligger. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mailadresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Legsammen.dk – er du under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Pris og betaling:

Alle priser på Legsammen.dk er inklusiv moms. Du kan bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard, Google Pay, Apple Pay og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betal med EAN nummer

Du kan betale med EAN nummer hos os – se her.

Leveringsbetingelser:

Vi leverer med  GLS i hele Danmark *(dog kun brofaste øer i Danmark). Legsammen.dk leverer i hele Danmark – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. For Grønland og Færøerne skal der udarbejdes en specifik aftale omkring pris og levering inden bestilling. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Vi sender din pakke hurtigst muligt, langt de fleste pakker bliver afsendt samme dag, hvis de modtages inden kl.15.

Uafhentet pakke:

Henter du ikke din pakke inden for 7 dage på dit valgte udleveringsted sendes pakken retur til os. Du skal informere os, hvis du ønsker at sende en vare retur. Hvis du mod forventning ikke kontakter os, vil vi kontakte dig.  Ønsker du ikke varen, vil vi behandle den som en retur. Vi fratrækker derfor 50 kroner fra det samlede beløb, som er det et returlabel koster. Du kan købe et nyt fragtlabel til gensendelse, hvilket koster 29 kroner.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@legsammen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du skal udfylde og medsende vores returseddel, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Denne er også vedhæftet i din mail, sammen med din ordrebekræftelse. Har du ikke mulighed for at printe, kan du vedlægge en håndskrevet seddel. Du kan også sende din faktura med retur i pakken, og notere på den hvilke varer du ønsker at returnere.

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand:

Varen skal leveres tilbage i den originale emballage, ellers kan dette medføre en værdiforringelse. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at forkert håndtering, kan du muligvis kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du får tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i nogle tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Bemærk at varer ikke må have lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer, dyr eller røg.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer betaling modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Prismatch inden køb

Har du set et produkt billigere hos ved en anden dansk webshop matcher vi gerne prisen inden køb – kontakt os på mail. Betingelserne er at den anden webshop har varen fysisk på lager. Prisen på den anden side er varens pris+ evt fragtomkostninger.  Vi prismatcher ikke med tilbagevirkende kraft.

Varen sendes til:

Leg Sammen ApS, Skårupøre Strandvej 110, 5881 Skårup. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamation:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Legsammen.dk yder fra modtagelse 2 års reklamationsret på fabrikations‐ og materialefejl. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamation dækker ikke almindelig slitage. Legsammen.dk frasiger sig ansvar for skader forårsaget af forkert eller uhensigtsmæssig brug/behandling eller uagtsom brug/behandling af de leverede varer. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til: Leg Sammen Aps, Skårupøre Strandvej 110, 5881 Skårup. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du sende en detaljeret beskrivelse af problemet til hej@legsammen.dk.

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Oprettelsen koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få Købsgaranti med PriceRunner i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

Persondatapolitik vedrørende ordrer:

For at du kan indgå aftale med Legsammen.dk, har vi ved ordreafgivelse brug for følgende oplysninger:

 – Navn

 – Adresse

– Telefonnummer

– E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger alene med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi videregiver kun personoplysninger vedrørende navn og adresse til samarbejdspartnere, som har til formål at levere varer du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Leg sammen ApS opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hej@legsammen.dk

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på hej@legsammen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http:// ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Leg sammen ApS, Skårupøre Strandvej 110, 5881 Skårup. E-mail:hej@legsammen.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: _______________________________________________________________________

 Bestilt den: _____________

Modtaget den: _______________________________

Dit navn: _____________________________________________________

Din adresse: __________________________________________________

Dato: _________________

Ovennævnte handelsbetingelser er gældende fra 01-03-2021