Sorter efter pris
kr. -
Sorter efter alder

Brandet bag Grimms regnbue legetøj

Grimms regnbue legetøj har været på markedet i mange og elsket af tusindvis af børn. Grimms er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1978. Firmaet blev startet af to kvinder, der havde en passion for at skabe legetøj af høj kvalitet og med et stærkt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Siden da er Grimms vokset til en større virksomhed, som stadig har disse værdier i fokus.

Grimms er kendt for deres engagement i at støtte lokale samfund og skabe gode arbejdsforhold for deres medarbejdere. Virksomheden er fortsat familieejet og værner om deres arv og tradition for at skabe det smukke og funktionelle legetøj, vi alle kender og holder af.

Hvordan er Grimms trælegetøj fremstillet?

Grimms regnbue trælegetøj er en serie af farverige træblokke i forskellige størrelser, som kan bruges til at bygge og skabe forskellige strukturer og mønstre. Blokkene er kendt for deres enkle design og smukke farver. Legetøjet er fremstillet af FSC-certificeret birkelagstræ, der kommer fra bæredygtige skove i Europa. Virksomheden Grimms tager ansvaret som legetøjsproducent til sig, og foretager løbende genskovningsprojekter og andre tiltag, der sørger for et cirkulært forbrug af materialer.

Grimms regnbue trælegetøj er en del af firmaets brede udvalg af trælegetøj, som også inkluderer stableblokke, puslespil og kuglebaner. Alle produkterne er fremstillet af bæredygtige materialer og er lavet med stor omhu og håndværksmæssig ekspertise.

Grimms regnbue stor – Hvordan bliver den brugt?

Grimms store regnbue er det ideelle køb til børnehaven, såvel som til forældre der vil have mest muligt ud af legetøj. Grimms regnbue stor (large) er blandt andet blevet populær fordi den er så alsidig og kan benyttes i adskillige år. Af de helt små børn vil den blive benyttet til at stable, sortere og bygge forskellige konstruktioner. Af de ældre børn vil den i samvirke med andet legetøj blive brugt til at vugge dukker, som broer såvel som forhindringer. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser, hvorfor man hos børn må forvente at der ingen grænser er. Den kan også bruges til at lave kuglebaner.

 

Et væld af produkter der aldrig går af mode

Vi er glade for at have så stort et sortiment af Grimms regnbue legetøj, da vi ved hvor stor glæde det bringer til de børn der får lov til at lege med det. En fordel ved dette legetøj er blandt andet dets alsidighed og kombinationen af flere regnbuer. Ved køb af Grimms regnbue mellem og Grimms regnbue stor får børnene det ultimative kombinationslegetøj der er open-ended. Fordelen ved at vælge legetøj der er open-ended er netop at man mindsker sandsynligheden for at børn bliver trætte af at lege med det enten grundet overeksponering eller alder. Se eventuelt Grimms Youtube-kanal for inspiration.