Om Leg sammen

Leg sammen er skabt med ønsket om mere tid sammen – både for vores egen familie og for din. Derfor har vi valgt det allerbedste legetøj og krea som gør det sjovt at lege alene, men vigtigst af alt sammen.

Vi er en dansk familieejet virksomhed som knokler hver dag for at leverer jeres pakker med hurtig levering, så I kan komme i gang med at lege. Vi er en familie på 5 og vi elsker legetøj og især det af virkelig god kvalitet og med høj legeglæde. Det er for os vigtigt at alt vores legetøj lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkter valgt med omtanke

 

 Der er tre ting der skal være opfyldt for at vi tager legetøj ind på webshoppen:

1) Legeglæden ved produktet skal være stor

2) Kvaliteten skal være god og produktet skal kunne holde til flere børn og generationer

3) Produktet skal være uden skadelig kemi og helt sikkert at bruge for børn

 

Derudover ønsker vi at det er produkter som kan bruges af hele familien og giver meget mere leg og tid sammen. Vi har derfor også et stort udvalg af kreative produkter.

 

Leg sammen

Miljø hensyn

Vi elsker vores jord – derfor vil vi også gerne passe på den.

Vi har derfor gjort os mange overvejelser med hver enkelt brand, som vi tager ind i vores sortiment både i forhold til materialer, men også hvilke værdier virksomheden har og hvordan produkterne produceres.

Vi genbruger ALT vores pap også det grimme – derfor er vores pakker vi sender ud meget forskellige.

Den personlige hilsen bliver skrevet direkte på følgesedlen for ikke at anvende mere papir.  Vi sender ikke returlabel med i din pakke, da vi ønsker at minimere vores forbrug af pakkelabels.

Vi sender pakker med OMTANKE hos POSTNORD som er CO2 kompenseret.

 

grimms-ranglefisk-Joschi
Leg sammen tid sammen

Lad os høre fra dig

 

Går du med ideer og tanker til nye produkter på vores webshop, så er du meget velkommen til at kontakte os på hej@legsammen.dk