Om Leg sammen

Hvorfor startede vi Leg sammen?

Vi startede Leg sammen, fordi vi elsker at bruge tid sammen og det gør vi ofte ved at lege sammen. Vi er en familie på 5 med 3 børn under 6 år.

Vi har skabt en webshop med de lækreste produkter, som vi selv vil lege med. Vi ønsker at inspirere andre til mere leg sammen  og derved få mere tid sammen. Vi ønsker også selv at lege endnu mere sammen og blive bedre til at gøre små hverdagsting til leg.

 

Leg sammen
Leg sammen tid sammen

Produkter valgt med omtanke

Vi har udvalgt produkter ud fra forskellige kriterier. Det skal være noget som gør at familien bruger tid sammen. Det kan være kreative hobby projekter, legetøj, at familien kan tage opvasken sammen eller smøre en madpakke sammen.

Vi går op i økologi og ikke at udsætte os selv og miljøet for skadelig kemi. Vi bestræber os på at tage valg der tager hensyn til både sundhed og miljø, dog er der områder hvor vi har valgt at gå på kompromis.  Dette er sket, hvor vi ikke har kunne finde bæredygtige/økologiske produkter, men stadig mener at det er vigtigt med bestemte materialer til kreativ udfoldelse fx piberensere.

Går du med ideer og tanker til nye produkter på vores webshop, så er du meget velkommen til at kontakte os på hej@legsammen.dk