Sorter efter pris
kr. -
Sorter efter alder

Hama

Hama historien går tilbage 1961 hvor Malte Haaning Plastic grundlægges. I 1971 bliver perler og stiftplader introduceres og i 1979 bliver strygemetoden lanceret. Siden har det taget fart og Hama er blevet et brand de fleste kender. En ting har ikke ændret sig nemlig placeringen i Nykøbing Mors. Hama producerer forskellige produkter med kreativitet i fokus. Hama er udviklende for børns fysiske og mentale færdigheder. Hamas produkter udvikler sig hele tiden og perlesættene følger også trends i tiden fx med perlesæt med motiver fra Gabbys Doll House, Paw Patrol og Gurli Gris.

Hama perler

Hama Perler er farverige perler i forskellige størrelser med uendelige muligheder for selv at skabe motiverfx 2D eller 3D. Hama perler kan bruges til at lave søde figurer, smykke smykker eller dekorationer. Perlerne er i god kvalitet og fås i forskellige størrelser. De fås som Hama Mini, Hama Midi og Hama MAXI. Hvilken størrelse I skal vælge, kommer an på hvilket projekt I skal lave og evt hvilken alder de børn der skal deltage har. De fås både som sæt og enkel farver.

Hama perler – hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hama midi perler:
Hama Midi Perler er mellemstore rørperler – 5,0 mm Ø – Anbefalet alder er cirka fra 5 år og op – De kan stryges eller syes til forskellige færdige motiver.

Hama Maxi Perler:
Hama Maxi Perler er store rørperler – 10,0 mm Ø og kan bruges fra 3 år – kan nemt stryges af en voksen.
Hama Maxi perlerne er beregnet til de mindste børn, som træner fin motorikken med at lave pincetgreb og putte perlerne på perleplader.

Perleplader

Perleplader er nødvendige for at bruge Hamas strygesystem. Perlepladerne fås i forskellige størrelser og udformning som passer til de forskellige størrelser af perler. Perlepladerne fås som firkanter, men også med fx med bogstaver og tal, men også med motiver som hjerter, cirkler, biler, feer, dinosaurer osv. Perlepladerne kan altså både købes med meget åben muligheder for fri fantasi eller med mere givet motiver, hvor man kan lave varianterne forskellige med farvevalg.

Er det farlig at stryge perler?

Nej, det er ikke farligt – Hama har fået lavet en test med resultatet at det ikke er sundhedsskadeligt at indånde luft eller opholde sig i et rum, hvor der stryges perleplader. Se mere på Hamas officielle side angående den test de har fået lavet. https://www.hama.dk/hama-info/strygetest/
Vi har hos os altid luftet ud alligevel, selvom der ikke er nogen grund til det 😉

Hama perler tilbud

Hama Perlerne kan ind i mellem findes på tilbud hos Leg Sammen – har vi ikke et tilbud i øjeblikket, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked så snart der kommer et tilbud på Hama Perler.