Magna-Tiles

Magnetisk konstruktionslegetøj

Magna-Tiles laver originalt magnetlegetøj til leg og læring.  Magna Tiles kan bruges til at bygge med, til at lave mønstre, gå på opdagelse i farver og former, træne hånd-øje-koordination og kan bruges af børn i mange aldre og de fleste voksne synes også at denne type legetøj er sjovt.

Magna-Tiles er open-ended legetøj

Magna Tiles er open-ended legetøj, hvor kun jeres fantasi sætter grænserne. Det kan bruges til at bygge figurer, mønstre, tal, bogstaver, et legeslot, et hus til dukkerne etc.  Det skønne legetøj kan bruges både i private hjem, i børnehaver og til undervisning i skoler.

Se hvordan I kan bygge en elefant, fisk, en rumraket mm.

Hvorfor har vi valgt at forhandle Magna-Tiles?

Vi har valgt netop at forhandle Magna-Tiles, da det er efter vores mening, er de allerbedste magnetiske legebrikker på markedet. Kvaliteten er i top. Der er sikret leg for både store og små i mange timer.

Lær med Magna Tiles

Få styr på bogstaver og tal med Magna Tiles – de magnetiske byggebrikker kan bruges til at bygge lige det I har lyst til. Her kan I hente skabeloner til at lave tal og bogstaver.

Magna Tiles er også geniale at bruge til at lære matematik, herunder former, plus og minus mm.  Magna Tiles er derved god til S.T.E.M.

Lad jer inspire til at bygge de mest fantastiske ting.

Høj kvalitet

Magna tiles er lavet af hård ABS-plast, der ikke indeholder nogen former for BPA, eller phthalater. De er lavet i høj kvalitet der sikrer at de magnetiske brikker kan holde i mange år. Sikkerheden er i top og det medfører at der aldrig har været tilbagekaldelse eller sikkerhedsmæssige problemer med produkterne. Magnatiles har magneter lang alle kanter og er ikke afhængig af polernes ladning, derfor passer alle brikker sammen. De kan også bruges sammen med andet magnetisk legetøj.  Magna-tiles er de originale legemagneter opfundet af en japansk matematiklærer under navnet Pythagoras. I 1997 kom Magna-Tiles på markedet i USA og resten af verden.

Rengøring

Tør dem af med en fugtig sæbeklud – de må ikke dyppes i vand..

Gode start sæt af Magna Tiles

Magna-Tiles 100 stk. transparent

Magna Tiles 100 stk. transparent indeholder:

– 50 Små firkanter (Kvadrater)
– 4 Store firkanter (Kvadater)
– 20 Ligesidede trekanter
– 11 Retvinklede trekanter
– 15 Ligebenede trekanter

Magna-Tiles 100. stk.
Magna-Tiles 100. stk.

Magna-Tiles 110 stk. Metropolis

Magna-Tiles 110 stk. Metropolis transparent et fantastisk startsæt.

Magna-Tiles 110 stk. metropolis 1

Magna-tiles 32 stk.

Magna-tiles 32 stk. er et fint lille startsæt, men vi anbefaler de store sæt, da man virkelig får mulighed for at bygge en masse skønne ting.

Magna-Tiles 32. stk. Transparent
Magna-Tiles 32. stk. Transparent

Magna-tiles kuglebane

Magna-tiles kuglebane findes ikke på nuværende tidspunkt, MEN det er muligt at lave sine egne magnetiske kuglebaner, men ellers anbefaler vi magnet kuglebaner fra Connetix

Passer Magna-tiles sammen med…….?

Vi har forsøgt at lave en lille guide med “Hvad passer Magna-tiles sammen med” da det er et spørgsmål vi ofte får.

Passer Tileblox sammen med Magna-tiles?

Ja, de passer sammen i størrelserne og magneternes placering passer fint i forhold til hinanden. Magna-Tiles har en højere kvalitet.

Passer Geomag sammen med Magna-tiles?

Nej, de passer desværre ikke sammen således at man kan bygge med dem samlet.

Passer Magplayer og Magna-tiles sammen?

Ja, de kan godt bruges sammen. Magneterne sidder næsten samme sted, men Magplayer brikkerne er en smule mindre, hvilket ikke gør helt optimale at bygge sammen med. Magplayer magneter er meget mindre og kvaliteten er dårligere.

Passer Magformers og Magna-tiles sammen?

De passer desværre ikke optimalt sammen. Magformers magneterne er ikke placeret samme steder som Magna-tiles magneterne, hvilket ikke gør det optimalt.

Passer Magna tiles sammen med Connetix Tiles?

Ja de passer sammen – se udvalg af Connetix her

Hvad har den bedste kvalitet af Magnetlegetøj?

Både Magna-tiles og Connetix tiles har en fantastisk kvalitet. Brikkerne er lige store. Designet er forskelligt på de to produkter. Magneterne er en lille smule større på Connetix, men det har ingen betydning når man bygger med de to sæt.