Sorter efter pris
kr. -
Sorter efter alder

Kreakasser

Kreakasser til børn og voksne. Vi har lavet lavet en masse skønne kasser med masser af kreative materialer. Vælg mellem vores kreakasser. Tidsammen kasser, kreakasse basis, kreakasse luksus, prinsessekassen, blomsterkassen, havkassen eller vores kreakasser lavet i samarbejde med farverige dage eller hippieleg. Kreakasserne er  fyldt med skønne produkter, som I kan bruge til at lave kreative projekter sammen. – Det kan være lim, sakse, karton, pomponer, fjer, glimmer, klemmer, tuscher, vandfarver, perler, snor, rulleøjne og pailletter. Der er til virkelig mange timers sjov tid med alle vores kasser fyldt med krea.

De bedste materialer

Vi har gjort os umage for at vælge de bedste ting til kreakasserne, som indeholder lim og tuscher fra ÖkoNORM som er en tysk producent. ÖkoNORM bruger naturlige farver til deres produkter, det kan fx være plantefarver eller grøntsagsfarver. Alle deres produkter er lavet med miljøvenlige og bæredygtige ingredienser. Deres slogan er økologisk fornuftige produkter”.

Alle produkter fra ÖkoNORM er uden skadelig kemi og konserveringsmidler. Det sikrer at børn og voksne trygt kan være kreative sammen.

Krea for hele familien

Vi synes hos Legsammen at det er så vigtigt at få lov at udfolde sig kreativt, det kan både være på egen hånd eller sammen som familie. Vi har derfor indrettet os sådan at der altid er pap, tuscher, sakse, lim, pomponer, piberenser mm. tilgængeligt, det betyder at børnene i vores familie ofte laver en masse fine kreationer. Vi laver desuden kreative ting sammen til højtider fx. julekrea og påskekrea. Det er altid hyggeligt at lave en masse skøn pynt som alle I familien kan være med til.

Krea til børn

Krea til børn kan være mange ting, det kan både være helt simple kreationer eller store projekter som der kan arbejdes på over længere tid. Vores kasser er tilpasset børnefamilier med børn i alderen 3+.