Køb Legetøj til Institutioner med EAN-nummer hos Leg Sammen

Leg sammen har samlet det lækreste legetøj til de bedste priser og det skal være for alle. Derfor kan institutioner såsom skoler, vuggestuer, børnehaver og andre uddannelsescentre handle hos os med EAN. Vi gør det nemt for institutioner at skabe inspirerende læringsmiljøer ved at tilbyde en bred vifte af legetøj og pædagogiske materialer. Hvad er endnu bedre, er, at vi nu accepterer EAN-numre som betalingsmetode for at imødekomme vores kunders behov og forenkle indkøbsprocessen.

 

Køb nemt legetøj med EAN betaling.

Det er muligt at købe legetøj og få en faktura tilsendt på jeres institutions eller skoles EAN nummer. Det er nemt at gøre – blot følg denne guide.
For at benytte EAN nummer til betaling skal EAN nummeret være aktivt og du skal have rettigheden til at anvende EAN nummeret.

Sådan Handler du med EAN-nummer hos os:

  1. Gennemse vores webshop og find de produkter, du har brug for til din institution.

  2. Tilføj dem til din indkøbskurv og gå til kassen.

  3. Vælg betalingsmetoden “EAN-nummer” under checkout-processen.

  4. Indtast dit institutions EAN-nummer og bekræft bestillingen.

  5. Vi vil behandle din ordre og sende den direkte til din institution.

Betaling med EAN NUMMER HOS LEG SAMMEN

Legetoej med EAN nummer

Gå til kassen og vælg EAN betaling

Betaling med EAN legetøj

Udfyld oplysningerne

 Har I brug for hjælp eller vejledning?

Har I brug for vejledning til hvilket af vores legetøj, som passer ind til jeres vuggestue, børnehave eller skole? Vi kender vores varer og vil rigtig gerne vejlede og hjælpe.

Så kontakt os – vi vil med glæde rådgive jer i forhold til, hvilken legefunktion de forskellige produkter har. Send og en mail og vi vil med glæde hjælpe og vejlede jer.