Lanco

Lanco

Lanco Toys er en familie virksomhed som startede tilbage i 1952 og var de første i Europa til at lave legetøj i naturgummi. Alle produkter er unikke og lavet af ren naturgummi fra Hevea træer. Alt legetøj fra Lanco Toys er naturligt og bionedbrydeligt. Produktionen starter i Morrocco og legetøjet bliver færdigproduceret i Barcelona.

Alle produkter er fri for nitrosiner, phalater, BBP, DBP og DEHP. Alt farve brugt til produkter er fødevareklassificeret som er fri for cadmium, aluminium, kobolt, barium, bly, kviksølv og selen. Naturgummien er specielt kontrolleret, så de nitrosaminer og de stoffer, der kan opstå under fremstillingsprocessen, ikke skal være til stede i slutproduktet. Det betyder også, at risikoen for latexallergi minimeres. Læs mere om Lanco Toys.

Naturgummi bør ikke opbevares i direkte sollys eller komme i kontakt med tobaksrøg, da nitrosaminer kan udvikles. Naturgummi er et naturligt materiale, og hvis dit legetøj bliver hårdt eller klæbrig, er det tid til at sige farvel til det